SinterKerst

15-11-2018

** GOED NIEUWS ** GOED NIEUWS** GOED NIEUWS ** GOED NIEUWS** GOED NIEUWS

Het is bijna zover: na hard sparen, donaties, acties, sponsorlopen, schoolfeesten en nog veel meer, hebben we genoeg geld bij elkaar gespaard om volgend jaar te starten met het aanpassen van ons schoolplein. We willen u en de kinderen alvast bedanken voor de inzet van de afgelopen jaren. Het is een project van de (heeeele) lange adem geworden.

Het bedrag dat wij nu bij elkaar hebben, zorgt voor een aanpassing van het plein, want ons streefbedrag van 80.000 EUR hebben nog niet helemaal bij elkaar. Momenteel is ongeveer 2/3 binnen!

Omdat we vinden dat we niet langer kunnen wachten, willen we de hovenier in januari de opdracht gaan geven om te starten met het aanvragen van vergunningen en het plannen van de werkzaamheden. We hopen u in de zomer van 2019 u een nieuw plein te kunnen presenteren.

Maar……, omdat we toch graag alles uit ons plan willen uitvoeren hebben we nog éénmaal de hulp van de kinderen nodig dit jaar. Onderstaande actie wordt samen uitgevoerd met het Vianova, die net zo betrokken zijn bij de ontwikkeling van het schoolplein als wij! Mocht onze actie slagen en alle kaarten (t.w.v. 30 EUR) worden (leeg) verkocht halen we met beide scholen een bedrag van 15.000 EUR (!!!) op. Een ongelooflijk bedrag en heel erg welkom om bijvoorbeeld ook het waterornament op het schoolplein te kunnen plaatsen!!

Deze Sinterkerst actie loopt van donderdag 29 november tot maandag 17 december 2018 en wordt op beide scholen (Vianova en De Vroonhoeve) tegelijkertijd gedaan.

De spelregels: Uw kind krijgt een actie kaart mee naar huis. Hier staan 20 vakjes op, dichtgemaakt met een sticker. Achter elk vakje staat een bedrag: De 0,50 en 2,50 staan er 4x op. De 1,00 en 2,00 staan er 6x op. Totaal is de waarde van de kaart 30,00 euro.

De kinderen vragen familie, vrienden, buren, bekenden om een vakje open te maken. Ze vertellen erbij dat het de bedoeling is dat het bedrag dat zichtbaar is, betaald wordt. En natuurlijk dat de opbrengst voor het inrichten van ons nieuwe plein is!

Als de 20 vakjes open zijn heeft het kind 30,00. De kaart wordt dan met het geld ingeleverd.

Op uiterlijk 17 december 2018 verwachten we alle kaarten en het geld weer terug op school.

Let op:

Waarschuw de kinderen voorzichtig te zijn met het geld en loop eventueel met ze mee als ze met geld de straat op gaan.

Het is een eenvoudige actie met wellicht een prachtige opbrengst! Zo kunnen we met elkaar het plein nog mooier maken.

Samen werken … aan een nieuw plein.

Doet u mee?

Namens de schoolpleincommissie, heel erg bedankt!!

Informatie nieuwe ouders

Onze school is een ontwikkelingsgerichte school voor zowel leerlingen als leerkrachten. We leren van elkaar en groeien door te delen. We zijn samen verantwoordelijk voor de groei van kinderen. Wij benaderen het onderwijs door te kijken vanuit de leerling. Spreekt u dit aan voor uw kind? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking en rondleiding.

Deze afspraak kunt u maken met Lenneke Dokter (dinsdag, woensdag of donderdag) of met Laurens van Velzen (maandag of vrijdag).

Zij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0172-478902 of via de mail directie.vroonhoeve@morgenwijzer.nl