Info TSO & BSO

Alle Kinderen Samen (AKS) is een onderdeel van Junis Kinderopvang en verzorgt de tussenschoolse opvang, misschien beter bekend als de overblijf waar de kinderen met elkaar lunchen op school. Kenmerkend voor de tussenschoolse opvang van AKS is de deskundige begeleiding en plezierige sfeer. We zijn er op gericht de kinderen een ontspannen pauze aan te bieden waarbij we aansluiten bij de cultuur en regels van de school. Verschillende vrijwilligers ondersteunen tijdens de tussenschoolse opvang en op verschillende scholen maakt een pedagogisch medewerker van Junis Kinderopvang deel uit van het overblijfteam. (bron: junis.nl)
Voor het specifieke gedeelte over de TSO op De Vroonhoeve klikt u hier

Informatie nieuwe ouders

Onze school is een ontwikkelingsgerichte school voor zowel leerlingen als leerkrachten. We leren van elkaar en groeien door te delen. We zijn samen verantwoordelijk voor de groei van kinderen. Wij benaderen het onderwijs door te kijken vanuit de leerling. Spreekt u dit aan voor uw kind? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking en rondleiding.

Deze afspraak kunt u maken met Lenneke Dokter (dinsdag, woensdag of donderdag) of met Laurens van Velzen (maandag of vrijdag).

Zij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0172-478902 of via de mail directie.vroonhoeve@morgenwijzer.nl